Прокат ford fiesta в Черкасах

Прокат ford fiesta в Черкасах

8 липня 2024

Сучасний компактний хетчбек ford fiesta з дилерського центру КОЛОС-АВТО поєднав в собі розкіш, зручність, надійність і впевненість за кермом.

5 причин орендувати Ford Fiesta

Маєте 5 вагомих причин, щоб отримати нові враження за кермом саме цього автомобіля:

  1. Економічність і продуктивність. Двигун об'ємом 1,6 л та 6-ступенева автоматична коробка передач гарантують економію пального та плавний рух, роблячи поїздки більш приємними та економічно вигідними.

  2. Стильний дизайн і практичність. Сучасний та елегантний дизайн Ford Fiesta у поєднанні з просторим і затишним салоном роблять цей автомобіль ідеальним вибором для будь-якої подорожі, незалежно від її тривалості.

  3. Безпека в дорозі. Завдяки конструкції кузова з високоміцної сталі й антиблокувальній системі гальм (ABS), модель авто Ford Fiesta забезпечує високий рівень безпеки для водія та пасажирів. Кондиціонер забезпечує комфортний мікроклімат в салоні незалежно від погоди. Протитуманні фари покращують видимість у складних погодних умовах. Відеореєстратор додатково убезпечить під час поїздки.

  4. Комфорт і зручність. Кондиціонер забезпечує комфортний мікроклімат в салоні незалежно від погоди. Авто має електросклопідіймачі, центральний замок та електрорегулювання дзеркал.

  5. Сучасні технології. Магнітола з підтримкою Bluetooth дозволить насолоджуватися улюбленою музикою та залишатися на зв'язку з близькими.

Черкащанам та гостям міста радимо сісти за кермо моделі Ford Fiesta: амбієнтне підсвічування салону створить приємну атмосферу під час бізнес-поїздок чи подоро. Тканинний салон додасть затишку та комфорту.

Технічні характеристики Ford Fiesta

  • Двигун об'ємом 1,6 л забезпечує потужність та економію пального.
  • Передній привід сприяє кращій керованості Ford Fiesta.
  • 6-ступенева автоматична коробка передач гарантує плавний і комфортний рух.
  • Чотири подушки безпеки забезпечують додатковий захист для водія та пасажирів.

Ціни на оренду машини в Черкасах. 

Вартість прокату авто Ford Fiesta стартує від 600 грн./год.

З питань співпраці - надсилайте ваші пропозиції на info@kolosauto.com.ua
This site protected be reCAPTHA and the Google Privace Policy and Terms of Service apply.
2024© ТОВ "КОЛОС-АВТО"