Кардинально змінений новий Suzuki Swift дебютував в Україні

Кардинально змінений новий Suzuki Swift дебютував в Україні

22 липня 2024

Після оголошеного офіційного старту, найновіша генерація легендарного автомобіля сузукі готова підкорювати дороги Черкащини. 

Знайомий незнайомець Swift Suzuki

Авто В-класу вражає революційним дизайном та інноваційними технологіями. Хоча за 20-тирічну історію модельного ряду Swift у світі продано понад 9 000 000 одиниць, нова лінійка Swift – це справжнє перевтілення культової моделі SUZUKI. 

Оновлений автомобіль зазнав змін як в дизайні, так і в технологічному оснащенні. Широкі колісні арки, масивні бампери, 16-дюймові дизайнерські легкосплавні диски, силует, від якого не відвести погляд – все досконало у цій версії. Стиль нового екстер'єру та інтер'єру Suzuki Swift сучасний та привабливий, а новітні системи активної безпеки та електронні помічники подбають про високий рівень керованості й комфорту під час водіння.

Олександр, один з клієнтів нашого салону, поділився своєю історією: «Мій Swift минулої генерації служив мені вірою і правдою понад 10 років. Але я з нетерпінням чекаю на нову модель, яка обіцяє ще більше нових вражень».

Технічні деталі та інновації

На що пропонуємо звернути Вашу увагу:

  • Новий Swift оснащено системою м'якого гібрида SHVS, яка включає електродвигун з функцією стартер-генератора (ISG) та літій-іонну батарею. Ця система забезпечує зниження витрат палива та покращення екологічних показників. 

  • Абсолютно новий 1,2-літровий бензиновий двигун створено спеціально для Swift, поєднуючи відмінні характеристики продуктивності та економії палива.

  • Swift має дві трансмісії на вибір: 5-ступенева механічна коробка чи економний безступеневий варіатор CVT. Підвіска Swift гарантує стійкість, керованість та чудове зчеплення з дорогою. Але те, як авто відгукується на кермо під час поворотів підкреслить його спортивний спадок, подарує відчуття драйву.

  • Авто у будь-якій комплектації має розширені функції безпеки та сучасні електронні асистенти. Система автономного автоматичного гальмування останнього покоління (DSBS II), система утримання у смузі руху (LKA) та запобігання виїзду зі смуги руху (LDP), адаптивний круїз-контроль (ACC), асистент перемикання дальнього світла (HBA), моніторинг сліпих зон (BSM), попередження про перехресний рух ззаду (RCTA), допомога при старті вгору та датчики паркування з камерою.

  • Сучасний комфортний салон нового Swift максимально ефективно розподіляє простір. Місце водія продумане й ергономічне, прилади керування розташовані в легкодоступних зонах. Аудіосистема з підключенням до мережі через Apple CarPlay® та Android Auto™ через Wi-Fi чи USB та 9-дюймовим HD дисплеєм швидко та точно реагує на дотик, дублюючи показники бортового комп’ютера.

Новий Swift пропонується у двох комплектаціях GL+ та GLX, обидві з переднім приводом, а ціни стартують від 720 тисяч гривень. Кольорова лінійка Swift складається з дев'яти однотонних варіантів та чотирьох подвійних відтінків, включаючи нові кольори «Синій перламутровий металік» та «Холодний жовтий металік».

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера з продажу авто бренду Suzuki за номером телефону +38(067)405-26-29.

З питань співпраці - надсилайте ваші пропозиції на info@kolosauto.com.ua
This site protected be reCAPTHA and the Google Privace Policy and Terms of Service apply.
2024© ТОВ "КОЛОС-АВТО"