Suzuki презентує новий S-CROSS

Suzuki презентує новий S-CROSS

25 листопада 2021

Відбулася світова онлайн прем’єра абсолютно нового S-CROSS від Suzuki.
Новий S-CROSS поєднує в собі сміливий стиль кросовера та комфорт міського автомобіля.

Абсолютно новий S-CROSS – це найновіша модель у лінійці повнопривідних кросоверів, яку створювала корпорація Suzuki Motor протягом більше ніж 50 років. «Сміливий, витончений, універсальний. Абсолютно новий S-CROSS – це кросовер, який забезпечує всі ці три відчуття на дуже високому рівні», – зазначив головний інженер Сігеру Аояма на світовій прем'єрі.

Повністю новий S-CROSS буде вироблятися на заводі Magyar Suzuki в Угорщині та продаватися в Латинській Америці, Океанії та Азії, продажі в Європі стартують наприкінці року.

В Україні презентація моделі запланована на весну 2022-го року. Специфікації для українського ринку будуть відрізнятися від європейських. Більш детальна інформація з’явиться навесні.

Сміливий дизайн під будь-яким кутом підкреслює брутальність кросовера. Велика  решітка кольору «рояльний лак», виразні гострі передні LED-фари, кожна з яких оснащена трьома окремими високоефективними світлодіодами, квадратні передні та задні колісні арки разом із чіткими срібними вставками спереду та ззаду передають агресивний позашляховий характер абсолютно нового SCROSS.

Кросовер S-CROSS має складну технологію управління. Разом із системою регулювання крутного моменту, 1,4-літровий турбодвигун BOOSTERJET з прямим упорскуванням забезпечують високу ефективність та потужність. Технологія повного приводу ALLGRIP SELECT 4x4, нова мультимедійна система з 9-дюймовим тач-скрін дисплеєм та безліч передових систем безпеки додають задоволення та впевненість за кермом.

Інтер’єр має тривимірний дизайн, який відповідає характеру потужного кросовера. У просторому салоні з комфортом розміститься 5 дорослих, а вантажне відділення має місткість 430 л, чого вдосталь для підтримки різноманітних активностей та подорожей на природу.


З питань співпраці - надсилайте ваші пропозиції на info@kolosauto.com.ua
This site protected be reCAPTHA and the Google Privace Policy and Terms of Service apply.
2024© ТОВ "КОЛОС-АВТО"