РАЗОМ СИЛЬНІШІ ЗА РАК! ДОПОМОГА ДІТЯМ!

РАЗОМ СИЛЬНІШІ ЗА РАК! ДОПОМОГА ДІТЯМ!

15 серпня 2023

Ми продовжуємо допомагати онкохворим дітям в Україні — і запрошуємо кожного з вас приєднатись до нашого нового проєкту «Коробочка Хоробрості», який започаткував благодійний фонд Таблеточки.

В період з 15 серпня по 15 вересня 2023 року в "КОЛОС-АВТО" ми розмістили «Коробочки Хоробрості», для збору іграшок онкохворим дітям.
Діти, що лікуються від раку, проходять через багато болісних процедур, після яких вони можуть взяти іграшку з «Коробочки хоробрості». Це нагорода для наших маленьких, але дуже сильних героїв. Вона підіймає настрій і допомагає знову відчути себе дитиною, а не пацієнтом.

Іграшки, що ви придбаєте, будуть передані до національної спеціалізованої лікарні «Охматдит» та Київського обласного онкологічного диспансеру. Ідеальні іграшки: металеві машинки, маленькі ляльки, магнітні іграшки та брелочки для телефонів, кубики, наліпки, прикраси для волосся. Усе – розміром з дитячу долоньку. Не підходять скляні та керамічні іграшки, які легко б’ються, з дрібними деталями, а також м’які іграшки, бо їх складно дезінфікувати.

Щодня три українські сім’ї дізнаються, що у їхньої дитини рак. Беручи участь в ініціативі, ви допомагаєте онкохворим дітям одужати та прискорюєте їхнє повернення до звичайного життя з друзями й навчанням.

РАЗОМ – СИЛЬНІШІ ЗА РАК!

З питань співпраці - надсилайте ваші пропозиції на info@kolosauto.com.ua
This site protected be reCAPTHA and the Google Privace Policy and Terms of Service apply.
2024© ТОВ "КОЛОС-АВТО"