Бонус за ТЕСТ-ДРАЙВ 40 000 грн.

Бонус за ТЕСТ-ДРАЙВ 40 000 грн.

11 серпня 2023


В "КОЛОС-АВТО" діє спеціальна програма «Бонус за Тест-драйв»!

     Кожен учасник програми, який пройде тест-драйв автомобілів MG HS, MG ZS або MG ZS EV у період дії спеціальної програми має право на отримання знижки у розмірі 40 000 гривень на купівлю автомобілів вказаних моделей всіх комплектацій (окрім MG ZS STD) і кольорів зі складу в Україні. Так, ціна на MG HS стартує від 805 634 гривень без урахування знижки, а MG ZS - від 731 913 гривень, також без урахування знижки, що робить його одним з найдоступніших у сегменті міських кросоверів. MG HS – вишуканий сімейний кросовер, який вже встиг отримати схвальні відгуки українських власників. Просторий з  якісними матеріалами салон, вишуканий сучасний дизайн інтер’єру та екстер’єру, технологічні силові агрегати та 5-зіркова безпека за європейським рейтингом Euro NCAP – основні переваги моделі.
    Детальніше про комплектації MG HS читайте на https://mgmotor.com.ua/model/hs  MG ZS - стильний і економічний, доступний міський кросовер, що ідеально підходить для щоденних поїздок, в тому числі і сім'єю, адже ZS має просторий салон, оздоблений якісними матеріалами, та великий перелік опцій комфорту і безпеки. 
   Детальніше про комплектації MG ZS за посиланням https://mgmotor.com.ua/model/mg-zs  ZS EV - повністю електрична версія міського кросовера MG ZS, візуально відрізняється дизайном бамперів та елементів інтер'єру, щоб ергономіка відповідала електромобільній сутності. Зате специфікація набагато ширша, адже ZS EV має повний набір систем безпеки і автономного водіння MG Pilot. Детальніше про комплектації MG ZS за посиланням https://mgmotor.com.ua/model/mg-zs-ev Спеціальна програма діє з 1 серпня по 31 жовтня 2023 року або до закінчення акційних автомобілів на складі, України.
    Також діють спеціальні вигідні програми на купівлю автомобілів MG у кредит або лізинг, при цьому застосована знижка «Бонус за тест-драйв» поєднується з усіма іншими акційними пропозиціями.


З питань співпраці - надсилайте ваші пропозиції на info@kolosauto.com.ua
This site protected be reCAPTHA and the Google Privace Policy and Terms of Service apply.
2024© ТОВ "КОЛОС-АВТО"